TVGids24.nl
Net 5 is op zoek naar vrouwen die in het buitenland de ware hebben ontmoet en alles opzij zetten om een nieuw leven te beginnen in een nieuw land, met hun nieuwe liefde. Het is iedereen wel eens overkomen; verliefd worden op iemand uit een ander land. Vaak blijft het bij een gepassioneerde vakantieliefde of een langzaam doodbloedende relatie op afstand, maar bij sommige mensen dooft de liefdesvlam niet. Het gevoel wordt alleen maar sterker! Zij willen bij elkaar zijn en bij elkaar blijven. Zij willen een toekomst samen.

Het programma Grenzeloos Verliefd volgt mensen in het emigratieproces. Zijn ze er zeker van, of voelt het als een sprong in het diepe? Lukt het om te settelen in een ander land met onbekende gewoontes? Kun je er werk vinden en krijg je de taal snel onder de knie? Dan moet nog blijken of de liefde sterk genoeg is om al deze obstakels te overwinnen.

Sommige deelnemers hebben het geluk uiteindelijk niet gevonden over de grens, en keren terug. Andere stellen zijn na jaren nog steeds samen, en sommigen hebben inmiddels een gezinnetje gesticht. Zo nu en dan geven ze een update over hun leven in een exotisch land, waardoor ze een ware inspiratiebron blijven. Grenzeloos Verliefd is al acht seizoenen een kijkcijferhit.
Reageren
14-9Karin Bloemen eindelijk in Beste Zangers10-9NOS viert 50 jaar lokale omroepen6-9Nieuw seizoen De Bouw Maakt Het van start5-9Dit ben ik: Gordon!3-9Heel Holland Bakt eerder terug27-820 jaar Blauw Bloed23-8Nieuw datingprogramma op komst24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach