TVGids24.nl
De KRO-NCRV heeft de tweede presentator van het programma De Wandeling bekend gemaakt. Joris Linssen zal het komende seizoen het stokje van Arie Boomsma overnemen en de vaste presentator Sander de Kramer bijstaan.

De Wandeling ging van start in 1999 en wordt gezien als één van de mooiste en unieke programma's op de publieke omroep.

Twee seizoenen geleden werd overgeschakeld naar twee presentatoren nadat Arie Boomsma de presentatie van de eerste afleveringen van het seizoen van 2014 op zich nam nadat Sander de Kramer tijdelijk, vanwege verlof, niet in staat was om zelf de presentatie op zich te nemen. Dit bleek een succes te zijn aangezien na het vertrek van Boomsma hetzelfde presentatieschema wordt aangehouden.

Het concept van het programma is een onderhoudend, persoonlijk gesprek met bekende en minder bekende Nederlanders die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Bovendien worden de kijkers niet alleen op een mooi verhaal, maar ook op een prachtige omgeving getrakteerd.

Joris Linssen verheugt zich op het presenteren van de KRO-NCRV klassieker. Linssen is bekend met het presenteren van programma's in een team. Eerder was Linssen samen met Yvon Jaspers verantwoordelijk voor de presentatie met Hello Goodbye.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal op 10 september van start gaan. De eerste gast is Mildred Zijlstra, de gespeculeerde derde dochter van prins Bernhard.
Reageren
14-9Karin Bloemen eindelijk in Beste Zangers10-9NOS viert 50 jaar lokale omroepen6-9Nieuw seizoen De Bouw Maakt Het van start5-9Dit ben ik: Gordon!3-9Heel Holland Bakt eerder terug27-820 jaar Blauw Bloed23-8Nieuw datingprogramma op komst24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach