TVGids24.nl
Heel Holland Bakt, de Nederlandse versie van het populaire Britse bakprogramma, “The British Bake Off”, komt dit najaar terug op de buis. Het betreft echter niet alleen nieuw seizoen met nieuwe deelnemers. Iedere woensdag krijgen fans van het programma een terugblik op de vorige seizoenen van het programma.

In “Smaakt Naar Meer” kijkt presentator André van Duin terug naar de laatste aflevering van Heel Holland Bakt. Samen met de kijkers, bekende bakfanaten en de afvaller van de week wordt de uitzending besproken.

In het studioprogramma zal ook een grotere rol aan social media worden toebedeeld. Zo kunnen de fans de wekelijkse bakopdrachten bestuderen en worden niet alleen de mooiste creaties maar ook de grootste misbaksels getoont.

Heel Holland Bakt trok afgelopen seizoen gemiddeld circa 2 miljoen mensen en is daarmee een heus kijkcijfer kanon. Het vierde seizoen gaat van start vanaf 4 september op NPO 1 en zal eveneens door André van Duin worden gepresenteerd.

Omroep MAX kondigde eerder aan dat Heel Holland Bakt de komende vier jaar nog niet van de buis zal verdwijnen. Naast het vierde seizoen zulllen er nog zeker drie seizoenen volgen. Mocht het programma nog steeds goed presteren, dan is het mogelijk dat het aantal seizoenen verder uitgebreid zal worden.
Reageren
14-9Karin Bloemen eindelijk in Beste Zangers10-9NOS viert 50 jaar lokale omroepen6-9Nieuw seizoen De Bouw Maakt Het van start5-9Dit ben ik: Gordon!3-9Heel Holland Bakt eerder terug27-820 jaar Blauw Bloed23-8Nieuw datingprogramma op komst24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach