TVGids24.nl
Johnny de Mol houdt niet van stil zitten. Daarom heeft De Mol naast het presenteren van de populaire talentenjacht Holland's Got Talent een nieuwe klus aangenomen. Johnny De Mol is momenteel druk bezig met de TV opnames van “De Reis van je Leven”, een reisprogramma met een emotionele lading.

Op het eerste gezicht is De Reis van je Leven een standaard reisprogramma. De vakantie van een deelnemers staat centraal. Het is echter teven ook de laatste vakantie van de deelnemers. Alle deelnemers van De Reis van je Leven zijn namelijk terminaal ziek en hebben dus niet lang meer te leven.

Johnny de Mol biedt deze mensen, samen met de belangrijkste mensen uit hun leven zoals vrienden en/of familie, om nog eenmaal op vakantie te gaan. Uiteraard is het de bedoeling dat het de beste vakantie uit hun leven wordt. Deelnemers gaan terug naar hun favoriete vakantieoord uit het verleden of bezoeken een land dat zij nog nooit hebben bezorgd.

De eerste opnames zitten er al op. Johnny de Mol ging samen met Roelanda naar het zonnige Italië. Zij wilt aan haar beste vriendinnen laten zien waarom zij zo dol is op dat land en dat zij haar straks, wanneer ze er niet meer is, hier kunnen vinden.

Aangezien de opnames behoorlijk wat tijd in beslag nemen, zal De Reis van je Leven pas dit najaar te zien zijn bij RTL.
Reageren
14-9Karin Bloemen eindelijk in Beste Zangers10-9NOS viert 50 jaar lokale omroepen6-9Nieuw seizoen De Bouw Maakt Het van start5-9Dit ben ik: Gordon!3-9Heel Holland Bakt eerder terug27-820 jaar Blauw Bloed23-8Nieuw datingprogramma op komst24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach