TVGids24.nl
Vergeet Patty Brard of het jawoord van Jokertje. Nederland krijgt nu een écht televisiehuwelijk. Ruud heeft Billy, die hij tijdens Utopia leerde kennen, zondagmiddag ten huwelijk gevraagd. De trouwerij wordt op televisie uitgezonden.

Vliegtuig

Billy had geen flauw idee wat er aan de hand was toen ze door haar mede-Utopiaan Vanessa naar een weiland werd geleid. Met een blinddoek om kon ze aanschuiven aan een tafel waar de champagne en vriend Ruud al klaarstonden. De koeien om haar heen keken toe, toen een vliegtuig over het terrein vloog met het spandoek: "Billy, Ruud wil je wat vragen."

Een grap

Tegen beter weten in riep ze nog dat het een een grap was, maar voor Billy het wist knielde haar vriend al voor haar neer: "Lieverd, jij bent heel bijzonder voor mij,” zei hij. “En we zijn hier op deze mooie plek. Wil je met me trouwen?'' Billy stemde enthousiast in, maar wist verder niets te melden toen ze een verlovingsring kreeg aangereikt: "Ik weet niet hoe die om moet, ik ben helemaal zenuwachtig. Ik ben helemaal in shock ik weet niet wat ik moet zeggen," stamelde ze.

Het is de bedoeling dat het verloofde stel op het Utopia-terrein elkaar het ja-woord geeft. Ruud heeft aangekondigd om maar liefst 400 mensen uit te nodigen.
Reageren
14-9Karin Bloemen eindelijk in Beste Zangers10-9NOS viert 50 jaar lokale omroepen6-9Nieuw seizoen De Bouw Maakt Het van start5-9Dit ben ik: Gordon!3-9Heel Holland Bakt eerder terug27-820 jaar Blauw Bloed23-8Nieuw datingprogramma op komst24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach