TVGids24.nl
Karin Bloemen eindelijk in Beste ZangersKarin Bloemen is één van de acht deelnemers aan het nieuwste seizoen van Beste Zangers. Voor haar is deelname aan het programma een echt geschenk, vooral omdat ze er nieuwe vriendschappen aan heeft overgehouden. Hoewel ze al meerdere keren eerder was gevraagd, was het door haar drukke theaterschema nooit gelukt om mee te doen. Dit jaar kwam de kans echter op het juiste moment en kon ze eindelijk deelnemen. Ze is enthousiast over de focus van het programma op zingen en performen, iets wat haar na aan het hart ligt.

Hoewel ze niet alle deelnemers persoonlijk kende voordat ze naar Spanje vertrok voor de opnames, was ze goed voorbereid. Ze had zich verdiept in hun muziek en achtergronden, wat zorgde voor diepgaande gesprekken vanaf het eerste moment. Voor Karin was het bijzonder om meteen in de persoonlijke verhalen van de andere artiesten te duiken, wat leidde tot een hechte band binnen de groep.

Het programma heeft haar ook nieuwe muzikale inzichten gegeven. Ze merkte dat de jongere artiesten een heel andere schrijfstijl hebben dan zij gewend is. Terwijl Karin van de oude school is, met rijmschema's die ze nauwgezet volgt, werken de jongere artiesten meer met klankrijm. Deze uitdaging dwong haar om zich aan te passen, wat ze als leerzaam, maar ook moeilijk ervoer.

Wat voor Karin misschien nog wel het meest waardevol was, is de onderlinge steun en vriendschap die ontstond binnen de groep. Ze beschrijft zichzelf soms als een moederfiguur voor de jongere deelnemers, en de warmte en empathie die er in de groep heerste, raakte haar diep. Ondanks het leeftijdsverschil heeft ze blijvende vriendschappen opgebouwd, en zelfs na de opnames houden ze nog veel contact.

Beste Zangers is vanaf zaterdag 14 september wekelijks om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Reageren
14-9Karin Bloemen eindelijk in Beste Zangers10-9NOS viert 50 jaar lokale omroepen6-9Nieuw seizoen De Bouw Maakt Het van start5-9Dit ben ik: Gordon!3-9Heel Holland Bakt eerder terug27-820 jaar Blauw Bloed23-8Nieuw datingprogramma op komst24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach