In het aangekondige vierde seizoen van Five Days Inside staan Geraldine Kemper en Rick Brandsteder aan de zijde van Natasja Froger. Het derde seizoen had Natasja Angela Groothuizen en Caroline Tensen aan haar zijde als medepresentatoren, maar de kijker leek vooral gecharmeerd door Froger, en daarop deden de andere dames een stapje terug.

In de realityshow volgen de presentatoren vijf dagen lang een cliënt of patiënt van een bepaalde instelling. Dat kan bijvoorbeeld een brandwondencentrum zijn, een tbs-kliniek of daklozenopvang. Plaatsen waar langdurig intensieve zorg wordt verleend. De presentator probeert in vijf dagen erachter te komen hoe moeilijk het is om daar te werken en tegelijk erachter te komen hoe de mensen zich voelen en wat zij meemaken in die instellingen.

Voor het vierde seizoen is er dus nieuwe versterking voor presentatie opgetrommeld. En dat blijkt nodig. Bij de start van het concept presenteerde Beau van Erven Dorens de show, toen nog genaamd Beau Five Days Inside. De presentatie viel hem echter zwaar en hij moest zelfs een keer eerder stoppen met de opnames vanwege de emotionele belasting. Desondanks leverde het hem in 2018 de Gouden Televizier-Ring op.
Reageren
24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach24-2MAFS verrassend en verdrietig24-2Dochtertje Maxime Meiland uit de serie6-2ZML zondag van start31-1Opnames OML van start30-1Splinter krijgt eigen talkshow30-1Big Brotherhuis stroomt leeg9-4Eigen Huis en Tuin stopt