Afgelopen zondag was de laatste aflevering van het satirische programma Zondag met Lubach. Het programma was razend populair en Lubach ontving in 2017 de Gouden Televizierring voor zijn zondagavondshow. Ook ging het filmpje ‘The Netherlands Second’ wereldwijd viraal.

In zijn show uitte Lubach regelmatig kritiek op de politiek, en werden taboethema’s als kernenergie uitgebreid besproken. Daarmee was hij een belangrijke opiniemaker voor veel van zijn fans. Toch vinden Lubach en zijn team het genoeg geweest na dertien seizoenen. Het concept is op, zo wordt gezegd, en het is tijd voor wat anders. In de wandelgangen wordt nu beweerd dat Lubach na de zomer terugkeert op televisie, maar dan met een zaterdagavondprogramma.

In zijn laatste zondagse aflevering sloot Arjen Lubach af met een grap die misschien voornamelijk te begrijpen was voor online-kijkers. Om kijkers te laten doorklikken voor het volgende Youtubefilmpje, riep de presentator ‘Klik hier voor het lekkerste recept voor suikerbrood’, maar dat recept bleek nergens vindbaar. Op Social Media bleven fans daarom regelmatig vragen naar een recept. Lubach wachtte op de allerlaatste kans om het beloofde recept door te geven.
Reageren
1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach24-2MAFS verrassend en verdrietig24-2Dochtertje Maxime Meiland uit de serie6-2ZML zondag van start31-1Opnames OML van start30-1Splinter krijgt eigen talkshow30-1Big Brotherhuis stroomt leeg9-4Eigen Huis en Tuin stopt28-3Eenzaam afscheid Matthijs van Nieuwkerk28-3Rico breekt rib journalist28-3Zaterdagavond: Ik Hou Van Holland15-3Comedy op de zondagavond op NPO315-3Duitse Big Brother deelnemers hebben geen ..15-3NPO past programma’s aan vanwege Corona15-3Winnaar Wie is de Mol bekend19-1Lachen om Holland-België