Gisteravond was de ontknoping van Married at First Sight. 1,2 miljoen kijkers zagen welke van de zes stellen dit seizoen succesvol gekoppeld zijn. Bert en Suzan begonnen goed, maar voor haar bleef de liefde uit. Bert blijft teleurgesteld achter, maar is niet boos. De twee gaan als vrienden uit elkaar. Op papier leken Mick en Daisy een droomkoppel, maar in werkelijkheid werkte het niet tussen de twee en een scheiding was de enige optie.

Wat er precies tussen Rein en Danny is voorgevallen, blijft in het midden, maar bleek wel de reden om de relatie te beëindigen. Toch lijkt daar nog iets te moeten worden uitgepraat. Na lang wikken en wegen moest Lizzy toegeven dat Lars niet haar droomman was. Freddy was alleen in de uitzending. Bij zijn partner Sylvia is longkanker vastgesteld, en dat staat een zorgeloze toekomst in de weg. De twee zijn gescheiden, maar willen zonder het hele mediacircus toch nog eens kijken wat er tussen hun speelt.

Toch is er na al dit verdriet ook nog wat geluk in het programma te bespeuren. Aron en Monique blijven getrouwd na het experiment. Monique geeft toe dat de relatie wel inzet vergt, want ze twijfelt of haar liefdesgevoelens sterk genoeg zijn. Toch geven ze het samen een kans. Married at First Sight werd dit seizoen elke maandag en dinsdag door ruim een miljoen mensen bekeken.
Reageren
1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach24-2MAFS verrassend en verdrietig24-2Dochtertje Maxime Meiland uit de serie6-2ZML zondag van start31-1Opnames OML van start30-1Splinter krijgt eigen talkshow30-1Big Brotherhuis stroomt leeg9-4Eigen Huis en Tuin stopt28-3Eenzaam afscheid Matthijs van Nieuwkerk28-3Rico breekt rib journalist28-3Zaterdagavond: Ik Hou Van Holland15-3Comedy op de zondagavond op NPO315-3Duitse Big Brother deelnemers hebben geen ..15-3NPO past programma’s aan vanwege Corona15-3Winnaar Wie is de Mol bekend19-1Lachen om Holland-België