Onbewust was kickbokser Rico Verhoeven deelnemer aan het programma 'Wie Het Laatst Lacht…' van Wendy van Dijk. In het programma neemt de presentatrice bekende en onbekende Nederlanders in de maling door zich voor te doen als gek typetje, of door vrienden van het slachtoffer mee te nemen in het complot en iemand in een bizarre situatie te plaatsen.

Ditmaal had ze het voorzien op de dertigjarige topsporter. Rico denkt dat hij wordt geïnterviewd voor de Amerikaanse zender Fox Sports, om hem te introduceren in The States. De interviewer is er echter op uit om Verhoeven te plagen, en verwart Rico constant met zijn rivaal Badr Hari. Terwijl het interview steeds stroever loopt, houdt Rico het hoofd koel. Dan stapt Wendy uit de coulissen om de sporter uit deze ongemakkelijke situatie te redden.

Rico is zo opgelucht dat het een geintje is, dat hij Wendy en de interviewende acteur een dikke knuffel geeft. Deze laatste geeft grappend aan dat de knuffel zo krachtig was, dat zijn ribben breken. Achteraf blijkt dat nog daadwerkelijk het geval! Rico is geschokt als hij dat hoort. De goedzak kent duidelijk zijn eigen kracht niet. Hij heeft beloofd de onfortuinlijke acteur een bloemetje te sturen.
Reageren
1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach24-2MAFS verrassend en verdrietig24-2Dochtertje Maxime Meiland uit de serie6-2ZML zondag van start31-1Opnames OML van start30-1Splinter krijgt eigen talkshow30-1Big Brotherhuis stroomt leeg9-4Eigen Huis en Tuin stopt28-3Eenzaam afscheid Matthijs van Nieuwkerk28-3Rico breekt rib journalist28-3Zaterdagavond: Ik Hou Van Holland15-3Comedy op de zondagavond op NPO315-3Duitse Big Brother deelnemers hebben geen ..15-3NPO past programma’s aan vanwege Corona15-3Winnaar Wie is de Mol bekend19-1Lachen om Holland-België