Spoileralert: in de laatste alinea staat vermeld wie het twintigste seizoen van Wie is de Mol heeft gewonnen en wie de mol is. Wie alles gemist heeft, en de quarantainetijd wil gebruiken om alle afleveringen terug te kijken, kan beter niet verder lezen.

In een verder leeg vondelpark kwamen Rob, Buddy, Miljuschka en Nathan gisteravond naar presentator Rik van de Westelaken om de ontknoping te horen. Ze verbleven met zes andere kandidaten dit seizoen in China (de opnames vonden plaats vóór de ziekte-uitbraak) en moesten met ingewikkelde spellen proberen te pot te spekken. Een mol in hun midden saboteerde de boel daarbij.

Hoewel kandidaat Leonie afleveringen lang als hoofdverdachte werd gezien, viel ze net voor de finale af. Miljuschka en Nathan waren daardoor dusdanig van slag, dat ze niet in staat waren de echte mol te ontmaskeren. Buddy had echter zijn administratie op orde en ontmaskerde mol Rob! 3,5 miljoen mensen keken vanuit huis naar de ontknoping. Wie is de Mol is dusdanig populair, dat is aangekondigd dat er een extra seizoen komt in het najaar.
Reageren
1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach24-2MAFS verrassend en verdrietig24-2Dochtertje Maxime Meiland uit de serie6-2ZML zondag van start31-1Opnames OML van start30-1Splinter krijgt eigen talkshow30-1Big Brotherhuis stroomt leeg9-4Eigen Huis en Tuin stopt28-3Eenzaam afscheid Matthijs van Nieuwkerk28-3Rico breekt rib journalist28-3Zaterdagavond: Ik Hou Van Holland15-3Comedy op de zondagavond op NPO315-3Duitse Big Brother deelnemers hebben geen ..15-3NPO past programma’s aan vanwege Corona15-3Winnaar Wie is de Mol bekend19-1Lachen om Holland-België