Negen seizoenen lang is de populaire serie Modern Family al te zien. Maar de makers willen er hooguit nog één seizoen aan vast plakken, zeggen ze. Ze willen stoppen op het hoogtepunt van de langstlopende serie op de Amerikaanse zender ABC, hoewel de serie het hoogtepunt al voorbij lijkt te zijn.

De serie draait om drie gezinnen die samen één familie vormen en dicht bij elkaar wonen. Daardoor zijn hun levens sterk verbonden. Toch heeft elk gezin zijn eigenaardigheden. Bovenaan staat de rijke Jay Pritchett die getrouwd is met de veel jongere Gloria en samen met haar twee kinderen opvoedt. Uit een eerder huwelijk heeft hij een volwassen dochter, die samen met haar man drie puberale kinderen heeft, en een zoon die getrouwd is met een man en een eigenwijze geadopteerde dochter heeft.

De serie startte in 2009 en bijna de gehele cast is hetzelfde gebleven. Daardoor zien de kijkers de kinderen echt opgroeien. De spelers kunnen zich dan ook geen leven voorstellen zonder de serie, en voelen zich erg verbonden met hun medeacteurs. Toch lijken de makers van de serie resoluut in hun beslissing; de serie komt binnenkort ten einde.
Reageren
24-11Nieuwe documentaire Charles III16-11Kerstspecial All You Need Is Love15-11Feestelijke programmering Paramount11-11All Against 1 van start op RTL41-11De Frogers: Happy Campers28-10Nieuw programma Olcay Gulsen9-6Comeback van Aukje van Ginneken in GTST8-6Nieuwe Presentatrice voor NL in Beweging1-7Nieuwe presentatie Five Days Inside1-7Weer Kijken Zonder Kopen30-6Wietze de Jager in Robinson30-6Cliffhanger GTST30-6Lubach nog veel vaker te zien5-5Even voorstellen: Raven van Dorst3-5Showcolade flopt3-5Beau gewoon naar zijn werk3-5Kijktip: Haar naam was Sarah30-3Suikerbrood van Lubach24-2MAFS verrassend en verdrietig24-2Dochtertje Maxime Meiland uit de serie6-2ZML zondag van start31-1Opnames OML van start30-1Splinter krijgt eigen talkshow30-1Big Brotherhuis stroomt leeg9-4Eigen Huis en Tuin stopt