Wat een lol moet Jan Versteegh de afgelopen maanden hebben gehad in het programma Wie is de Mol? Wekenlang dachten kijkers gewoon een bloedfanatieke kandidaat te zien, maar Jan bleek niets anders te doen dan mollen. En dat deed hij nog opzichtig ook, zo bleek gisteravond in de onthullende finale van het programma.

Veel kandidaten vertrouwden Jan op zijn blauwe ogen, en door zijn drukke gedrag, dat voor fanatisme werd aangezien, bij de spellen maakte hij zich niet verdacht. Wel valt het op dat Jan bij bijna alle spellen haantje de voorste was, en de rol van spelleider op zich nam. Dat is natuurlijk de perfecte positie voor een saboteur: de meeste kandidaten volgden hun op het oog onschuldige leider trouw.

Ruben was de eerste en enige die Jans gedrag echt doorzag. In aflevering zes noemt hij voorzichtig dat Jan wel veel show vertoont, maar eigenlijk amper geld in het laatje brengt. Maar doordat hij toevallig op het juiste moment penningmeester werd, en een beetje vanwege onhandig gedrag, verwacht Olcay dat het slechts een afleidingsmanoeuvre is en dat Ruben zelf de mol is. Ruben blijkt het bij het juiste eind te hebben, en wint Wie is de Mol door Jan te ontmaskeren.
Reageren
31-5Utopia 2.031-5Sam verlaat GTST31-5Falen en opstaan voor Generation Z27-4Laatste aflevering Temptation Island goed ..27-4Houd pen en papier bij de hand27-4Voetjes van de vloer op vrijdag11-3Verder mollen bij de Belgen11-3Waylon kanshebber ESC11-3Wilbert terug als Robert Alberts11-3Modern Family stopt11-3Spannende ontknoping WIDM4-2Bizarre aflevering Dit was het Nieuws4-2Loes is geen Mol4-2Op vakantie met Gordon en Estelle4-2Nieuwe natuurdocu4-2Spannende thriller: Chance25-1Lubach is terug6-1Nieuwe aflevering Botched6-1De beste boomhut bouwen6-1Wie is de Mol begint weer3-1Het beste voor Kees2-1I know what you did last summer…15-12Gordon trouwt… niet!10-12Binnenkort spannende GTST-clif10-12Chantal verliest kijkers